Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://zubeydehanimoeuo.meb.k12.tr
Adres : Yeşil Mh. 4206 Sk. No2 TARSUS MERSİN
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Normal eğitim ortamından yararlanamayan bireylerin özellikleri dikkate alınarak, uygun eğitim ortamları oluşturularak, özel eğitim alanında yetiştirilmiş personelimizce, bireylerin düzeyine uygun eğitim programları hazırlanarak, uygun eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Öğrencide; Bireysel farklılık ve yeterliliklerin merkez alındığı, Yaşantı zenginliği sağlayan, Eğitim sürecine, ailelerin bilinçli ve sürekli katılımının sağlanması , Bireysel gelişimin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklendiği bir ortamda, Bireye: yaşamı sürecinde kendi ayakları üstünde durabilme imkanı sunan, Toplumu her aşamada bilinçlendirmede aktif rol almayı önemseyen, Hayallerimiz doğrultusunda, sevgi,sabır ve özveriyle Hizmet vermek amacındayız.
BAŞARILAR : 2010 TKY Tarsus İlçe 2. si 2011 TKY Tarsus İlçe 3. sü 2013 TKY Kurum Dalında Tarsus İlçe 2. si

Derslik :-4
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tüm Gün Gündüzlü Öğretim - 6 -14 yaş arası Orta-Ağır Zihinsel yetersizliği olan öğrencilere eğitim verilmektedir.
Saatler : 08:50 - 14:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Tarsus İlçe Merkezinde yer alan okulumuza Karayolu ve Demiryolu ile ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Mersin-Adana Karayolu Sait Polat Bulvarında bulunan okulumuz batısında Girne Mah. Doğusunda Şahin Mah. komşu olan Yeşil Mahalle 4206 Sk. No:2 Tarsus adresinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezine 0 Km, Mersin´e 27 Km, Adana´ya 42 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 32
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe ve 15 Temmuz Özel Eğitim Uygulama Okulu I.II.III Kademe ile aynı binayı paylaşmaktadır. Sosyal Medya Hesaplarımız instagram: zubeydehanimozelegitim twitter:@Zubeydeokulu